Om oss

Om Din Delikatessboo

Din Delikatessboo är skapad för att ge Er smakupplevelser i högsta klass. Vi som driver den är passionerade i det vi gör och vill dela av oss av den passionen till er. Vi öppnade hösten 2020 som den första delikatessbutiken i Orminge och nu har en spännande utmaning framför oss tillsammans med Er.

Hos oss kan ni vänta Er en butik som erbjuder det mesta; ostar, charkuterier, styckad kött, oliver och olivoljor, vinäger/ balsamico, färsk- och inlagda frukter och grönsaker, marmelader och mycket mycket mer.

Vi har även en cateringservice där du har möjlighet att beställa mat för din vardag, helg, event eller vid högtidsfirande. Vi erbjuder cateringservice oavsett säsong, högtid eller traditionella helgdagar.

Vi finns här för Er och era smakupplevelser.

Catering

Vi hjälper er att bjuda era gäster på en oförglömlig dag/kväll genom smakupplevelse. Vi erbjuder smaker från Italien, Spanien, Mellanöstern och andra delar av världen. Har ni egna idéer behöver ni inte tveka på att höra av er till oss för att komponera er meny. Kom gärna så går vi igenom era önskemål.

Läs mer om vår cateringservice.

Butiken

Vi erbjuder unika smaker på ost och charkuterier över disk samt konsumentpack. Om du är ute i god tid kan vi även ordna något ni önskar men som inte finns i butik.

Vi samarbetar med landets främsta leverantörer för att det ska bli enkelt att erbjuda Er det allra bästa. Om ni har ont om tid och inte hinner besöka oss i butik så kan ni alltid besöka vår hemsida för att beställa genom vår butik på nätet.

Catering menyer

Sallader Wraps Smörgås tårta
pajer påskmeny Bufféer
Vill du snacka mat?

Kontakta oss

Ring mejla